english

Практичне информације

Језик конференције

Радни језик конференције је српски. Превод са енглеског на српски и са српског на енглески је обезбеђен.

Место одржавања

Конференција се одржава у холтелу Метропол Палас, Булевар краља Александра 69)

Учесницима који имају покривен смештај, организатор покрива само трошкове ноћења у стандардној једнокреветној соби и доручак. Трошкове мини-бара и других услуга хотела сноси сам учесник.

Уколико не одседате у овом хотелу, за смештај Вам радо препоручујемо једну од следећих могућности:

Хотел Метропол Палас се налази у старом делу Београда на Булевару краља Александра, једној од најдужих улица у граду.У непосредној близини хотела су Ташмајдански парк, Народна скупштина, Црква Светог Марка. На пешачкој удаљености од хотела су и строги центар града и шопинг зона Кнез Михаилова улица, Калемегдански парк и тврђава и боемска четврт Скадарлија. МАПА


Аеродром Никола Тесла је на удаљености од 20 км од хотела, а најближи излаз на аутопут је 1,5 км далеко.

Исхрана

Исхрана за време конференције је обезбеђена од стане организатора. Свечана вечера у уторак 26. новембра се одржава у ресторану хотела Метропол Палас.
Уколико имате посебнe захтеве, молимо Вас да напоменете организатору на tvetconference2013@gmail.com.

Приступ интернету

Бежични интернет ће бити доступан у хотелу.

Превоз

Учесници се моле да путне трошкове на конференцију покрију сами.

Градски превоз

До хотела Метропол можете доћи од главне железничке и аутобуске станице трамвајем број 7, а од центра града тролејбусом 26 и 27, са Новог Београда аутобусом 74 и трамвајем 7. Карте за градски превоз (бус-плус) купују се на трафикама.

Плаћања

Уколико је потребно да размените новац, можете то учинити у оближњим мењачницама и на аеродрому. Платне картице (American Express, Visa and Master) се примају у хотелима, ресторанима и већини продавница. Валута у Србији је динар (RSD).

Powered by: Blue City Media